szemüvegkészítés Gödöllő

Akcióink

A gödöllői Szemről-Szemre Optika minden hónapban különleges kedvezményekkel várja vásárlóit, ezért akármikor is döntene új szemüveg vásárlása mellett, a legjobb minőségű szemüvegek esetén is kiváló ár-érték arányt garantálunk. Válogasson divatos szemüvegkereteink között, és ismerje meg az általunk kínált Zeiss lencsék előnyeit! Tekintse meg aktuális akcióinkat, és kérdései esetén keresse szakértő kollégáinkat!

Akciók

Legújabb akcióink!

Karácsonyi nyitvatartás

Kapcsolat Megosztás itt: facebook Megosztás itt: google Megosztás itt: twitter Megosztás itt: linkedin Facebook-f Instagram Leújabb bejegyzések Kövessen Minket Foglalja le időpontját online! Kattints ide

Tovább olvasom »
optika Gödöllő - Szemüveges lettem cikk

Képzeld, szemüveges lettem!

Szánhatnánk dicsekvésnek is ezt a mondatot, de általában negatív érzésekkel telve jelentjük ki környezetünk felé a tényt, hiszen elsősorban az idő múlását, korunkat, illetve a látásunk romlását látjuk benne. Eszünkbe sem jut, hogy ha már az élet így hozta, akkor ezt nem csak nyűgnek élhetjük meg, pedig lehet, hogy csak hozzáállás kérdése.
Az alábbiakban egy „elsőszemüveges” története, ami valószínűleg nem egyedi történet.

Tovább olvasom »
Látásvizsgálat Gödöllőn! Keressen minket bizalommal, ha szemvizsgálatra van szüksége, vagy szemüvegkészítésen gondolkozik. Szakértő csapatunk akár gyerek szemüvegkészítéssel is foglalkozik Gödöllő központjában!

Elérhetőség

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította