Karácsonyi ajándékutalvány gödöllői optikánktól

Vásároljon szemüveget most 50%- os keret kedvezménnyel! Ha még nem tudja, mi kerül idén karácsonykor a fenyőfa alá, van egy nagyszerű ötletünk: szerezzen örömet szeretteinek karácsonyi ajándékutalványaink egyikével!
Idén karácsonykor legyen szemüvege az ékszere!
Vásárolja meg szemüvegét a Szemről-Szemre Optikában és december 31-ig minden keretre 50%-os kedvezményt biztosítunk.

Bővebb információért, időpont foglalásért keresse fel üzletünket!

Egy ajándék, amihez még csomagolópapír sem kell

A szokásos tucatajándékok helyett kiváló ötlet, ha idén karácsonyi ajándékutalvánnyal leped meg családtagjaidat, barátaidat. Gödöllői optikánk ezt lehetővé téve, többféle értékben kínál karácsonyi ajándékutalványt azoknak, akik szeretnék egy igazán hasznos ajándékkal megörvendeztetni szeretteiket.
A tökéletes szemüveg kiválasztása nem csak azért fontos, mert ezzel kifogástalanná tehető megjelenésünk, hanem ezért is, mert így sokat tehetünk a látáskorrekcióért is. Ameddig könyvet, ékszert, színházjegyet úgy is ajándékozhatunk, hogy általában elég, ha csak ismerjük a megajándékozni kívánt személy stílusát, érdeklődési körét, addig egy szemüveggel már nincs ennyire egyszerű dolgunk. Ha szeretnél biztosra menni, van megoldás. Válaszd gödöllői optikánk egyik karácsonyi ajándékutalványát, és még a csomagolással sem kell bíbelődnöd!

Kérdés esetén küldjön nekünk üzenetet!

Látásvizsgálat Gödöllőn! Keressen minket bizalommal, ha szemvizsgálatra van szüksége, vagy szemüvegkészítésen gondolkozik. Szakértő csapatunk akár gyerek szemüvegkészítéssel is foglalkozik Gödöllő központjában!

Elérhetőség

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította