Látás hónapja a Szemről -Szemre Optikában!

Fontos számunkra, hogy a kiváló minőségű szemüvegek mindenki számára elérhetők legyenek, ezért a legnagyobb kedvezményekkel segítjük vásárlóinkat. Októberi akciónk keretében könnyebbé tesszük a döntést, és kiemelt árengedményeket kínálunk akár több, akár egy szemüveget vásárolna.

Ingyenes látásvizsgálat Gödöllőn

A rendszeres időközönkénti látásvizsgálat rendkívül fontos, hiszen egy jól beállított szemüveg bárki számára kinyitja a világot. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy a látásvizsgálatot mindenki számára elérhetővé tegyük, és vásárlóink az optometristáink által végzett pontos felmérés alapján dönthessenek új szemüvegükről. Nálunk október végéig a látásvizsgálat abban az esetben is ingyenes, ha kiderül, hogy még nincs szüksége új szemüveg vásárlására.

Kiemelt ajánlatunk szemüveglencsékre

A modern szemüveglencsék különböző védőrétegekkel vannak ellátva, beleértve az UV-sugárzás vagy az elektronikus eszközök monitorai által kibocsátott kék fény elleni védelmet. Októberi akciónk keretében mindez nem jelent megterhelő kiadást, hiszen bármely szemüveg vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a szemüveglencsére. Amennyiben két szemüveget vásárol, úgy a második szemüveg lencséjére 40% árengedményt kínálunk.
Ha októberben nálunk vásárol, extra kupont adunk ajándékba, amely a következő vásárlás teljes összegéből 20% kedvezményre jogosít 2023. január 31-éig.

Ne hagyja, hogy a homályos látás megnehezítse mindennapjait – válassza első osztályú szemüvegkereteinket és lencséinket!

Kérdés esetén küldjön nekünk üzenetet!

Látásvizsgálat Gödöllőn! Keressen minket bizalommal, ha szemvizsgálatra van szüksége, vagy szemüvegkészítésen gondolkozik. Szakértő csapatunk akár gyerek szemüvegkészítéssel is foglalkozik Gödöllő központjában!

Elérhetőség

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította