Szolgáltatásaink

Gödöllői optikánk modern eszközökkel és korszerű vizsgálati technológiákkal dolgozik. Minőségi szolgáltatásaink igénybevételekor, az éleslátást biztosító látásvizsgálati szűrések során szakembereink javaslatot is adnak, ha további szakorvosi vizsgálatra van szükség. Üzletünkben optikai szemüvegek, sportszemüvegek és gyerekszemüvegek is kaphatók, de természetesen az egyedi igényekhez igazított szemüvegkeret-lencse kombináció kiválasztásban is segítünk.

A rendszeres vagy időszakos látásellenőrzés a látásproblémák megelőzésében, a látásromlás feltérképezésében és a tökéletes szemüveg megtalálásában is segít. Szakszerű és precíz látásvizsgálat Gödöllőn, megnyugtató környezetben, hozzáértő és tapasztalt szakemberek közreműködésével. Online időpontfoglaló-rendszerünkkel egyszerűen és gyorsan választhat szabad időpontjaink közül – ne habozzon, ha a látása a tét!
Egy megfelelő gonddal kiválasztott szemüveg öltöztet, de kifogástalan látást is biztosít. Szemüvegkészítéskor külön figyelmet fordítunk arra, hogy leendő szemüvege igényeihez tökéletesen passzoló, személyre szabott legyen. Egy szép szemüvegkeret karakteresebbé teszi az arcot, de a megfelelő lencse kiválasztása ugyanennyire lényeges. Profi szakembereink segítenek a tökéletes keret-lencse párosítás megtalálásban.

Forgalmazott márkáink:

Kapcsolat

Cím  2100, Gödöllő Szent Imre utca 8/b

Látásvizsgálat Gödöllőn! Keressen minket bizalommal, ha szemvizsgálatra van szüksége, vagy szemüvegkészítésen gondolkozik. Szakértő csapatunk akár gyerek szemüvegkészítéssel is foglalkozik Gödöllő központjában!

Elérhetőség

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította