Szemüvegkészítés Gödöllőn

Professzionális szemüvegkészítés Gödöllőn – ha már konkrét elképzelése van arról, milyet szeretne, vagy szívesen meghallgatna pár javaslatot hozzáértő szakembereinktől, érdemes hozzánk betérnie. Segítünk a tökéletes és minőségi szemüvegkeret-lencse párosítás megtalálásában. Nézzen be gödöllői optikánkba!
Shape

Szemüveg a kitűnő látásért

Szemüvegkészítés és szakszerű látásvizsgálat Gödöllőn, hogy közösen találjunk rá látáskorrekciója szempontjából is megfelelő szemüvegére, arra, ami az egyéniségéhez, stílusához is remekül passzol majd.

Személyre szabott szemüveg

Olyan szemüvegkeretet ajánlunk Önnek, ami nem csak az arcformájához illik, de ami előnyösen kiemeli a vonásait is. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár élete első szemüvegéről, akár a sokadikról legyen szó.

Szemüvegkeret-választék

Új kollekciók és klasszikus, megunhatatlan modellek – vessen egy pillantást márkás optikai szemüvegeinkre, gyerekszemüvegeinkre és sportszemüvegeinkre is. Gödöllői optikánkban kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szemüveget.

Shape

Gyakran ismételt kérdések

Bár napjainkban a műanyag keretek kifejezetten trendinek számítanak, sokan választják még mindig az időtálló fém típusúakat, sőt, ezek kombinációjából is készülnek már kényelmes és divatos szemüvegkeretek. Szakembereink – vizsgálati értékeinek megfelelően – ajánlatot tesznek majd néhány modellre, de mindenképp azt válassza, ami a legjobban tetszik Önnek.

A szemüvegkészítés időtartamát számos tényező befolyásolhatja. Ha raktáron levő lencséből választ, akár pár napon belül átveheti a szemüvegét. Ha rendelni kell a szemüveglencsét, akkor az 5-10 munkanap alatt érkezik be hozzánk, speciálisabb igények esetén ez akár a 10 munkanapot is meghaladhatja. Munkatársaink minden esetben tájékoztatják még a megrendelés pillanatában arról, hogy mikorra készül el biztosan a szemüvege.

Manapság a műanyag lencsék is kiváló optikai minőségben készülnek, és a megfelelő felületkeményítéssel ugyanannyira tartósak, mint az üveglencsék. A műanyag lencsék legfőbb előnye, hogy kisebb súllyal rendelkeznek, így az orrot könnyebb terhelés éri, ezért kényelmesebben is hordható egy műanyag lencséjű szemüveg.
A különféle szupermarketekben, drogériákban kapható szemüvegek tulajdonképpen csak szemüvegformájú nagyítók, így optikai szempontból nem nyújtanak ugyanolyan minőséget, mint az egyedi igények szerint, szakember által elkészített szemüvegek.
Kontaktlencse viselése mellé ajánlott a szemüveg is, hiszen olykor a szemnek is pihennie kell, így mikor nem visel kontaktlencsét, hordhatja bátran a szemüvegét!
Ez sok mindentől függhet. Elsősorban attól, hogy szemének állapota mennyire gyorsan romlik, milyen gyakran hordja a szemüvegét, mennyire vigyáz rá, miképp tartja tisztán és úgy általában, miképp bánik vele.
Nem. A szemüveg megrendelésekor előleget kell fizetnie, mely magának a szemüveg árának az 50%-át jelenti. A fennmaradó összeget a szemüveg átvételekor kell kifizetnie.
Általában a gyári keménylakk bevonat (felületkeményítés), tükröződéscsökkentő, vagyis antireflex bevonat (AR-réteg), UV-védelem, kékfény-védelem és a legújabb antivírus védelem, ami kizárólag a Zeiss márkájú lencséknél érhető el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink:

Szemről-Szemre Optika Gödöllő
Rólad szól, Neked készül!

Látásvizsgálat Gödöllőn! Keressen minket bizalommal, ha szemvizsgálatra van szüksége, vagy szemüvegkészítésen gondolkozik. Szakértő csapatunk akár gyerek szemüvegkészítéssel is foglalkozik Gödöllő központjában!

Elérhetőség

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította